Hirdetés

Nem jön júliusban a Samsung Galaxy Fold



|

Eddig úgy nézett ki, hogy talán júliusban megérkezik az összehajtható Samsung mobil, azonban a megjelenését még későbbre halasztották.

Hirdetés

Nem is olyan régen a Samsung egyik vezetője állítólag arra utalt, hogy a Galaxy Fold összehajtható okostelefon a hibák kijavítása után júliusban végre megjelenhet a piacon. Sajnos nem sokkal később rossz hírek érkeztek

Hirdetés

A Samsung maga foglalt állást a témában, és tagadta, hogy júliusban megjelenne a boltok polcain a Galaxy Fold. 

Eredetileg arról volt szó, hogy a Samsung hamarosan egy médiarendezvényt tart, és az eseményen elárulja, hogy mikor jelenik meg a készülék. A Samsung egyik szóvivője ugyanakkor később arról beszélt, hogy ha tervben lett volna bármilyen médiarendezvény a következő hetek során, akkor mostanra mindenki hallott volna erről. 

Emiatt tehát úgy néz ki, hogy a Galaxy S10 modellekkel együtt bemutatott összehajtható okostelefon komoly csúszásban lehet, és valószínűleg csak a Galaxy Note 10 után futhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.