Hirdetés

Nem kényszeríti a WordPresst az in-app vásárlások bevezetésére az Apple



|

Állítólag megoldódtak a problémák, a WordPress iOS-en továbbra is frissíthető, ehhez pedig nem kellenek in-app vásárlások.

Hirdetés

Nemrég azért blokkolta az Apple a WordPress iOS-es alkalmazását, mert abban nem voltak in-app vásárlások. Végól sikerült rendezni a problémákat, így a WordPressért felelős Matt Mullenweg szerint az Apple újra átnézte az appot, és arra jutott, hogy abba nem kell beépíteni in-app vásárlásokat. A fejlesztők igyekeztek az App Store szabályait tiszteletben tartani. Arra nem derült fény, hogy az Apple miért gondolta meg magát, de az Apple állásfoglalása szerint eloszlottak az aggodalmaik, miután a fejlesztő nem emlegetett fizetési opciókat. 

Hirdetés

Most tehát a WordPress egy ingyenes, önálló app marad, én nem kell in-app vásárlási rendszert használnia. A félreértések végett pedig elnézést kértek. 

A fizetős csomagok említését egyébként már az Apple blokkolása előtt törölték, és az Apple nem is volt nyitott a fizetős megoldások megbeszélésére a jelentések szerint. Állítólag az Apple csak azután nézte meg újra az appot, hogy a közvélemény felháborodott a történteken. A jövő ugyanakkor zavaros maradhat, a kiadók az App Store-adó ellen folytatnak hadjáratot, és sok felet zavar az is, hogy a felhőalapú játékszolgáltatásokat is tiltják sok platformon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.