Hirdetés

Nem lesz összehajtható OnePlus okostelefon



|

A OnePlus elfogadhatatlannak tartja a magas költségeket, így hiába izgalmasak az összehajtható mobilok, a gyártó nem foglalkozik egyelőre ilyesmivel.

Hirdetés

Egyelőre elképesztően drága mulatság lesz összehajtható okostelefont vásárolni, ráadásul nem is feltétlen ajánlott, hiszen időbe telik, mire a hardveres és szoftveres bakikat megoldják, és mindent összecsiszolnak. Ennek ellenére a Samsung, a Huawei, az Oppo, a Xiaomi, az LG, a Motorola és még az Alcatel is épített már vagy jelenleg is épít összehajtható mobilt. 

Hirdetés

Az Apple egyelőre elzárkózik ettől az ötlettől, és a társalapítója, Steve Wozniak tart is tőle, hogy emiatt az óriás kissé lemarad. Kivárásra játszik azonban több más cég is, köztük a OnePlus. Az ok persze igen eltérő. Az Apple állítólag mindenkinél minőségibb terméket tenne le az asztalra, míg a OnePlus szerint a végfelhasználók számára egyszerűen nem képviselnek akkora értéket az összehajtható eszközök, mint amennyibe kerülnek. 

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője a CNET-nek megerősítette, hogy bár mérlegelték a korai összehajtható mobil előnyeit, és ez egy nagyon érdekes koncepció; ennek ellenére lehetetlen elfogadható szinten tartani a költségeket. Hasonló okból nem fejleszt összehajtható készüléket a Honor sem egyébként. A Honor azonban csökkenő vételárakra számít, a OnePlus szerint 2020-ban is csillagászati összegbe kerülnek majd az ilyen eszközök. 

A OnePlus üzleti modellje és a korlátozott erőforrásai persze nem sok kísérletezésnek adnak teret. 5G-s mobilt azért hoznak, és a OnePlus 7 is különleges, szétcsúsztatható kialakítást kaphat a pletykák szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.