Nem lett jó a Surface Duo, mégis jön a globális piacra



|

Minőségi problémák vannak a Microsoft összehajtható mobiljával, ennek ellenére az Amerikán kívül is elérhető lesz 2021-ben.

A Microsoftnak nagy tervei voltak a Surface Duo nevű, összehajtható androidos mobiljával, azonban nem úgy sikerült a nagy visszatérés, mint remélték. A tesztelők egyetértenek abban, hogy koncepciónak kiváló a Surface Duo, új lehetőségeket is mutat, azonban tele van olyan problémákkal, amelyek miatt még alacsony áron sem vállalható, főleg nem 1400 dollárért. 

Hirdetés

Nem csak a rendszerrel voltak ugyanis gondok, többek között a kamera és a hangszóró is borzalmas, és az üzemidő sem valami jó. Gondok vannak érintőkijelzővel, az egyszerű és tartósnak hitt zsanérokkal, letörnek a műanyag szélek a készülékházról, kiszakad az USB-C-port burkolata. A Microsoft az egyre sokasodó panaszok ellenére úgy döntött, hogy a Surface Duót 2021-ben Amerikán kívül is kiadja

Elsőként Nagy-Britanniában, Kanadában és Japánban lesz elérhető, azonban jó kérdés, hogy egy már 2020-ban is kissé elavult hardver mire lesz képes 2021-ben, és mennyire találják majd jó vételnek az emberek 1400 dollárért (vagy ugyanennyi euróért). 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.