Hirdetés

Nem sikerült befuttatni, megválik egy fontos kiegészítőjétől a Firefox



|

A jelszókezelő hamarosan elérhetetlen lesz.

Hirdetés

Egyre nagyobb versenynek lehetünk szemtanúi a jelszókezelők piacán is, hiába volt ez még néhány éve teljesen ismeretlen terep. A LastPass, a NordPass a legnépszerűbb külsős alkalmazások közé tartoznak, de sokan használják a Google vagy az Apple beépített jelszószéfjét is. Persze folyamatosan vannak új versenyzők, akik megpróbálnak marni maguknak egy aprócska szeletet a piacból, ez azonban nem mindig sikerül.

Hirdetés

Így járt most a Firefox saját megoldása is, a Lockwise, mely december 13-tól elérhetetlenné válik az új felhasználók számára. Akiknek le van töltve és használják, továbbra is élvezhetik a szoftver nyújtotta lehetőségeket, a támogatása lejárta után azonban nem lesz lehetőség új profil létrehozására, sőt, már le sem lehet majd tölteni a programot.

A szoftver iOS-re és Androidra elérhető, a fejlesztők azonban nem frissítik tovább, így az 1.8.1 és a 4.0.3 marad a végleges verzió. A Firefox azt ígéri, hogy kínál valamilyen megoldást a mostani felhasználóknak, ha szeretnék megtartani a Lockwise-t, mint rendszerszintű jelszókezelőt.

Ti melyik erre készített internetes széffel véditek az online információitokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.