Hirdetés

Nem sok meglepetést hoz a Sony Xperia XZ1 csúcskészülék



|

Kiszivárogtak a renderelt képek, azonban a dizájn nem sok meglepetést okoz.

Hirdetés

Hamarosan befut a Sony következő androidos csúcskészüléke, amely Xperia XZ1 néven fut majd. Ez követi az Xperia XZ-t és az Xperia XZs-t, és úgy tűnik, hogy a végleges dizájn most kiszivárgott néhány renderelt kép formájában. 

Hirdetés

Az Xperia XZ1 nagyrészt olyan, mint az Xperia XZs, fémből készült, minimalista és elegáns dizájnnal. Sajnos azonban a kijelző kerete meglehetősen vaskos. 

A vaku és a szenzorok a kamera mellett horizontálisan vannak elhelyezve, mint az Xperia XZ Premiumon. A készüléken van jackcsatlakozó, USB-C port, a bekapcsológomb pedig vélhetően ujjlenyomat-olvasót is rejt. Nem marad le a dedikált kameragomb sem.

A készülék elvileg egy 5,2 hüvelykes kijelzőt kínál, 146,8 x 73,4 x 7,6 milliméteres méretek mellett. Minimálisan magasabb és laposabb, mint az Xperia XZs. 

A pletykák szerint belülre egy Snapdragon 835-ös lapka kerül, 4 GB RAM-mal, 3000 mAh-s akkuval, 19 és 12 megapixeles kamerákkal és Android O rendszerrel. A bejelentésre augusztus 31-én, a 2017-es IFA kiállításon számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.