Hirdetés

Nem tűnik rossznak a Nothing Phone jóárasított kiadása



|

Friss szivárgások árulkodnak a Nothing Phone (2a) specifikációjáról.

Hirdetés

A OnePlus alapító Carl Pei még 2022-ben lépett színre az átlátszó hátlapos, feltűnő LED-világítással ékesített Nothing Phone-nal, amely az extravagáns külseje és a barátságos árazása révén lendületes rajtot produkált, így az idei nyár során meg is kaptunk a készülék második generációját a Nothing Phone (2) képében.

Az időközben már vezeték nélküli füleseket is kínáló gyártó pedig továbbra sem lassít, a várakozások szerint ugyanis a februári Mobile World Congressen az első középkategóriás, vagyis némileg olcsóbb modelljüket is leleplezhetik.

Hirdetés

Ennek kapcsán közölt nemrég egy exkluzív jelentést a SmartPrix, benne a jóárasított telefon állítólagos specifikációjával. Ha hihetünk a beszámolónak, a Nothing újdonságát egy MediaTek Dimensity 7200-as processzor fogja hajtani, a tartalmak megjelenítéséről pedig egy 120 Hz-es képfrissítéssel és 1084 x 2412 pixeles felbontással bíró, 6,7 hüvelykes AMOLED-kijelző gondoskodik majd.

A Nothing Phone (2a) tehát nem lesz kicsi, a hátoldalán pedig két kameralencsét találunk majd. Az elsődleges képalkotó szerepét a Samsung 50 megapixeles S5KGN9 érzékelője látja el, a szintén 50 megapixeles S5KJN1 ultraszéles látószögű szenzor társaságában. Az előlapra ugyanakkor nem a koreaiak szállíthatják a hardvert, hanem a Sony 32 megapixeles IMX615-ös kamerája mellett dönthetett a gyártó. A SmartPrixével egybevágó jelentést közölt Sufiyan Kan is, aki szerint 4920 mAh-s akkumulátor lapul majd a burkolat alatt, amelyről egy képet is kaptunk:

A Nothing Phone (2a) hivatalos leleplezése az MWC 2024 első napján, vagyis február 27-én lehet esedékes, mivel a Nothing ekkorra időzítette a "Nothing to See" című eseményét, melynek során a Nothing Phone 3-at is megvillanthatják.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.