Hirdetés

Nem úsztuk meg, Magyarországon is drágul a Spotify



|

A hazai felhasználók már megkapták levélben az áremelés részleteit.

Hirdetés

Aki szeretne reklámoktól mentesen zenét hallgatni, annak az Apple Musicon a YouTube Musicon és a Spotify-on is lehetősége van erre, természetesen egy bizonyos havi díjért cserébe. Amiképpen azonban a többi streaming szolgáltató is sorra emel árat, úgy a Spotify is bejelentette pár napja, hogy az Egyesült Államokban és 50 másik országban is erre a lépésre kényszerül. 

Szerencsére az előfizetőknek nem kell aggódniuk, csupán 1 dolláros drágulásról van szó, azt viszont eddig nem tudtuk, hogy ez nálunk mennyit fog jelenteni forintban és melyik csomagot hogyan érinti. 

Hirdetés

A felhasználóknak kiküldött levelekből kiderült, hogy Magyarországon milyen előfizetői árakra számíthatnak a Spotify Premium előfizetői. Az e-mailben megerősíti a cég, hogy az eurós számlázásnak véget vetnek itthon, forintban kell majd fizetni a szolgáltatásért: 

"Az áremelés mellett és a felhasználói élmény javítása érdekében módosítjuk az előfizetésed pénznemét. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban a(z) Premium Duo csomag előfizetését a helyi pénznemedben fogjuk kiszámlázni, ami kényelmesebbé és átláthatóbbá teszi a folyamatot."

- olvashattam a saját levelemben. Ennek értelmében az Egyéni csomag 1990 forint lesz, a két fiók által használható Duo 2690 forintra módosul, a hat fiókot kiszolgáló Családi pakk 3290 forintot kóstál havonta, a Hallgatói csomagért pedig 1090 forintot von le a Spotify minden hónapban. A vállalat szeptemberben fogja az új árra emelni az összeget, addig lesz lehetőség lemondani az előfizetést, ha sokkaljátok a drágulást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.