Hirdetés

Néma üzenetekkel újított a Telegram



|

Itt a Telegram legújabb frissítése, ami néma üzeneteket és animált emojikat jelent.

Hirdetés

A Telegram Android és iOS platformokon is megkapta a legújabb, 5.10-es frissítését, amely több új funkciót is hozott magával. 

Hirdetés

Az egyik és talán legérdekesebb, hogy az üzeneteket már némán is el lehet küldeni. Ha üzennénk valakinek, de nem akarjuk, hogy hanggal jelezzen a készüléke, akkor már erre is van lehetőségünk. Ehhez csak nyomva kell tartani az új opciót, és címzettet választani. Hasznos lehet ez, ha a másik fél tárgyaláson van vagy mondjuk alszik. Értesítést ugyanis kapnak, de hangjelzést nem. 

A videóknál már indexképek is vannak, illetve időbélyeget is fel lehet venni, így ha később rányomunk, máris onnan folytatódik a klip. 

A csoportoknál lassú mód is beállítható már, így nem árasztják el túl hamar az olvasás nélküli üzenetek a csoportot. A csoportok házigazdái pedig már egyéni címet is megjeleníthetnek a nevük mellett. 

Szintén újdonság az animált emoji, a szívecske például nem csak mozog, de rezeg is (maga a készülék), szívdobbanáshoz hasonlóan. Az animált emoji a Telegram szerint nem keverendő össze az animált matricákkal. Az iOS rendszerű mobilokon a sötét témáknál már a betétszín is állítható. Hamarosan a windowsos és macOS-es verziók is frissülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.