Hirdetés

Nevet vált az Apple csodatelefonja, jön az iPhone X



|

A tizedik évfordulós modell állítólag mégis iPhone X néven jön, amit pedig az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus kísérnek.

Hirdetés

Rövidesen - az Apple szeptember 12-i rendezvényén - bemutatkozik az összes idei iPhone - nem sokkal az esemény előtt pedig tömegével kaptak szárnyra az olyan pletykák, amelyek szerint nem az lesz a tizedik évfordulós modell neve, mint gondoltuk. 

Hirdetés

Először az iPhone Edition név bukkant fel, azonban később több forrás is cáfolta ezt, és inkább az iPhone X-et említette meg. Ez nem csak utal a készülék prémium jellegére, de a 10-es számot is szimbolizálja, vagyis a tizedik évfordulót. 

Az iPhone X nevet erősítették meg a holland iCulture forrásai is. A csapat szerint azért is van igazuk, mert a 10,5 hüvelykes iPad Pro tabletet is megjósolták egy hónappal a WWDC előtt.

Abban viszont mindenki egyetértett, hogy az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus folytatása már iPhone 8, valamint iPhone 8 Plus néven jön. 

Miért hagyja ki az Apple az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus neveket? Bár a dizájn elvileg nem változik túl sokat, az üveg hátlap használata új korszakot nyit (kinézetben és a vezeték nélküli töltés miatt), és a gyártó szerint ez túl nagy váltás az S jelzőhöz. 

A szó-beszédek szerint mindhárom új iPhone kapható lesz szeptember 22-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.