Hirdetés

Nincs az a hely többé, ahonnan ne dolgozhatnánk autóból



|

A stílusos koncepcióautó nemcsak digitális nomádoknak készült, hanem a bezártságot nehezen viselő távmunkásoknak is.

Hirdetés

Bár a nagyszabású 2021-es tokiói autószalon helyett a koronavírus-járvány miatt idén csak virtuális bejelentések történtek, ez sem szabott gátat a fejlesztők fantáziájának.

A Nissan koncepciójárműve például végre igazán kényelmessé teszi az autóból történő munkavégzést. Ha pedig szeretnénk egy kicsit a természettel is kapcsolódni, csak ki kell húzni az irodát a furgonból.

Hirdetés

Az NV350 Office Pod ugyanis egy kompakt kis funkcionális irodafülkét rejt magában, ahova kényelmesen befér egy jó szék, asztal és egy nagy monitor, sőt még egy kis kávéállomásnak is sikerült helyet szorítani, ami azt jelenti, hogy a Nissan bizony jól ismeri a dolgos fogyasztókat.

A több évtizedes múltat maga mögött tudható Nissan Caravan kiváló alap volt az ötlet megalkotására, a hatodik generációs NV350 természetesen nem csak belső, hanem külső átalakítást is kapott, így alkalmas arra, hogy durvább terepeken is használható legyen.

Ha a sofőr elérkezett a megfelelő helyszínre, csak ki kell húznia a fülkét a szabad levegőre, és már mehet is a munka. Ha az idő zordabbá válik, természetesen zárt ajtók mögül is lehet dolgozni. A munka végeztével pedig lehetőség van az autó tetején relaxálni.

Ez a koncepcióautó nagyon japán és nagyon vagány!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.