Hirdetés

Idén érkezhet a Nokia összehajtható kijelzős mobilja



|

Döcögősen megy a HMD Global számára a mobilpiaci szereplés, ennek ellenére (vagy talán épp ezért) a Nokia neve alatt beszállnának a hajtogatós divatba.

Hirdetés

Az összehajtható okostelefonok igazából elég kevés embert győztek meg arról, hogy ez a jövő, a gyártók mindenesetre az újdonság varázsa miatt nagy erőkkel próbálkoznak, sérülékeny kijelzők és zsanérok ide vagy oda. 2020-at a Motorola Razr és a Samsung Galaxy Z Flip nyithatják ilyen téren, aztán jön majd számos további modell még; például a HMD Global is hoz egy összehajtható Nokiát. 

Hirdetés

Bár a vállalat az utóbbi időben nem szerepel túl jól a mobilpiacon, az nem meglepő, hogy az összehajtható eszközök mezőnyében is ott akar lenni. A gyártót ugyanakkor lefoglalja, hogy mit kezdjen a prémium kategóriával, ugyanis a Nokia 9.1-et elkaszálták: a Snapdragon 855 Plus elavult lenne, mire az eszköz megjelenne. Ezért később jön majd a Nokia 9.2, Snapdragon 865-tel. 

Ez leghamarabb júniusban debütálhat, állítólag Light kamerák nélkül: a Nokia 9 ugyanis szégyent hozott a PureView márkanévre a gyenge 5-kamerás rendszerével. A HMD Global eleinte letisztult rendszerrel és jó árakkal hódított, most állandó késések és problémák jellemzik, és mivel Kínán kívülre költözik, valamint munkaerőt csökkent, ezért további késések is adódhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.