Hirdetés

November 16-án jön a OnePlus 5T



|

Elvileg november 21-től lesz kapható az új készülék, aminek a vételára 600 dollár alatt maradhat.

Hirdetés

A OnePlus egy ideje majdnem minden nap elárul vagy megszellőztet valamit a következő okostelefonjáról, a OnePlus 5T-ről. Most végre kiderült, hogy mikor mutatkozik be hivatalosan. 

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk a bemutatóra, arra ugyanis november 16-án kerít sort a OnePlus. Elvileg november 21-től már vihető is az újdonság. 

A bemutató követhető lesz online, ugyanakkor Brooklynban is tart egy bemutatót a gyártó, amelyen 40 dollárért lehet részt venni (bárkinek, nem csak fejlesztőknek és a médiának). 

A OnePlus 5T a várakozások szerint 18:9-es képarányú, 2160 x 1080-as kijelzőt kap, ami alatt Snapdragon 835-ös SoC, akár 8 GB RAM és 128 GB tárhely lehet, dupla 20 megapixeles hátlapi kamerákkal és jackcsatlakozóval. 

A Weibón eközben érkezett egy olyan kérdés a OnePlus ügyvezetőjéhez, amelyben arra volt valaki kíváncsi, hogy 600 dollárnak megfelelő összegből meg lehet-e venni a következő OnePlus csúcskészüléket. Pete Lau szerint igen, ennyi elég a OnePlus 5T-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.