Hirdetés

November 7-én érkezhetnek a Google Pixel 3 készülékei



|

Ekkor tartja az androidos fejlesztői csúcstalálkozóját a Google.

Hirdetés

A Google idén ősszel is tart egy androidos fejlesztői csúcstalálkozót, méghozzá november 7-én és 8-án, Mountain Viewban. Az eseményen ott lesznek a mérnöki csapat legnagyobb tagjai és az iparág más jelentős szereplői. 

Hirdetés

Lesz persze keynote is, ami természetesen az Android P köré épül. A rendszer végleges kiadása augusztus végén jelenik majd meg, ahogyan az az elmúlt években is volt. Mivel a Google minden ősszel bemutat pár saját hardvert, ezért jó eséllyel november 7-én debütálnak a legújabbak. 

A remények szerint a Pixel 3 és a Pixel 3 XL okostelefonok mellett bemutatkozik majd a Pixel Watch okosóra, és talán további eszközök is. Addig minden bizonnyal sok szivárgásra számíthatunk még. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.