Hirdetés

November közepén jöhet az összehajtható Motorola RAZR



|

Egy november 13-i bemutatót emleget a Motorola, és az összehajtható RAZR mobil érkezésére célozgat.

Hirdetés

Régóta hallunk már arról, hogy a Motorola feltámasztja a RAZR-t, és 2019-ben kiad egy összehajtható kijelzős kagylómobilt, a Galaxy Foldnál kedvezőbb áron. A jelek szerint hamarosan végre valósággá válik az új mobil. 

Hirdetés

A gyártó kedvcsinálója egy november 13-i bemutatót említ, Los Angelesben. A médiának szánt meghívó egy GIF, ami a régi RAZR zsanérját mutatja meg, majd jön egy másik, ami az összehajtható modellé lehet. 

A meghívó szövegezése újra feltalált ikont emleget, és egyéb részleteiben is erős célzás arra, hogy az összehajtható RAZR mobilról rántják le a leplet. 

Sajnos további részleteket nem árult el a Motorola, de a szivárgásoknak hála már van sejtésünk, hogyan néz majd ki. Belülre pedig a Snapdragon 710-es lapkát várhatjuk 4/6 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel, 2730 mAh-s akku mellett. Állítólag mindez 1500 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.