Hirdetés

November végén jön a felturbózott OnePlus 5T



|

18:9-es kijelzővel és továbbfejlesztett kamerával újíthat a következő OnePlus készülék.

Hirdetés

Amikor a OnePlus 5 nyáron megérkezett, modern zászlóshajó volt, és bár a vételára a gyártó korábbi termékeihez képest magas volt, még mindig eltörpült az Apple, Samsung és Google készülékek vételára mellett. Sajnos azonban a dizájn már akkor elavult volt, és egy ideje már kapni sem lehet az eszközt. 

Hirdetés

A pletykák szerint már úton van a OnePlus 5T, vagyis a tavalyi év után megint elég korán jön a frissített modell. Ebben Snapdragon 835-ös SoC, akár 8 GB RAM és 128 GB tárhely lesz. 

Az 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt azonban egy 2160 x 1080-as panelre váltja a OnePlus, vagyis 18:9-es képaránnyal és közel keret nélküli kijelzővel jön a OnePlus 5T, követve az idei trendeket. 

Az AnTuTu adatbázisa szerint az új modell két darab 20 megapixeles hátlapi kamerát kap majd. Evan Blass egy megbízható forrására hivatkozva pedig megerősítette, hogy november végén jön a OnePlus 5T. Mivel ő általában megbízható, és az eddigi pletykák is erről szóltak, szinte biztosra vehetjük az időpontot. 

A OnePlus 5T egyébként egy enyhén átalakított Vivo X20 lesz (mindkét cég a BBK Electronics tulajdona). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.