Hirdetés

Itt az első okostelefon, amibe 144 Hz-es kijelzőt építettek



|

A Red Magic 5G akár 12 GB RAM-mal is kérhető, áprilisban jelenik meg, és a mobilos gamerek kedvence lehet.

Hirdetés

A Nubia végre hivatalosan is bemutatta több hónapnyi kedvcsináló után a Red Magic 5G névre keresztelt modelljét, amelyet vérbeli gamermobilként pozicionálnak. Hasonlóan a többi, játékra kihegyezett androidos okostelefonhoz, ebbe is Snapdragon 865-ös chip került, 5G-támogatással. A telefon maximum 12 GB LPDDR5 RAM-mal felszerelve vásárolható meg, 256 GB UFS 3.0-s tárhellyel. Az akku 4500 mAh-s, ami elvileg elég nagy, de az 5G kihasználása mellett már nem tűnik annyira hatalmasnak. A hosszabb használatot speciális hűtőventilátor segíti.A Shoulder Trigger gomboknak hála konzolszerű élményt kapnak a játékosok, akik fotózásra is használhatják a mobilt. 

Hirdetés

A hátlapra került ugyanis egy Sony IMX686-ra építő 64 megapixeles kamera, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles bokeh effektet támogató egység. Előre egy 12 megapixeles kamerát tettek a szelfikhez. 

A Red Magic 5G legérdekesebb része persze a 6,65 hüvelykes AMOLED-kijelző, amely 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. Ezzel minden riválisra rálicitált a Nubia, és a Visionox, valamint az Adreno 650 GPU érdeme az eredmény. Ezzel a készülék nagyon sima játékélményt garantál, Kínában 540 dollárnak megfelelő vételártól, 8/128 GB-os konfigurációban. A csúcsmodell 583 dollárba kerül ott, az áprilisi, nemzetközi megjelenéskor valószínűleg drágább lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.