Hirdetés

Oculus-játékosok kitiltásába kezdett a Facebook



|

Azokat a játékosokat tiltják ki, akik egynél több Oculus headsetet használnak.

Hirdetés

Valósággal sokkolta a felhasználókat, amikor a Facebook Oculus támogatói csoportja megerősítette, hogy tényleg nem lehet ugyanazt a Facebook-fiókot egyszerre több Oculus headsettel is használni. Aki tehát több Oculus Questet vett, esetleg vagy egy Oculus Riftje, az nem tudja egyszerre több ilyen eszközhöz is igénybe venni ugyanazon időben a Facebookhoz kapcsolt Oculus-fiókját. A támogatói csoport szerint ezzel ugyanis megszegné az előírásokat, ami a Facebook-fiók kitiltását vonja maga után. 

Hirdetés

Az Oculus Quest 2 felhasználói számára ez az átlagosnál is nagyobb problémát jelent, aktív Facebook-fiók nélkül ugyanis ezt a terméket nem lehet használni. A Facebook azt javasolja, hogy egyszerre csak egy headsetet használjanak az érintettek, esetleg kérjenek meg valakit a családból, hogy a másik eszközre ők jelentkezzenek be a saját Facebook-fiókjukkal. 

A vendégfiókok kiesésével persze a lokális multis tartalmak ellehetetlenültek, sokan dühösek a kialakult helyzet miatt, és hogy nincs választásuk. A Facebook azért már dolgozik rajta, hogy egy Oculus Questre egyszerre több fiókkal is be lehessen jelentkezni, de addig sem erre, sem a fordítottjára nincs lehetőség. Aki úgy érzi, hogy jogtalanul tiltották ki a fiókját, az a Facebook szerint felkeresheti az Oculus támogatói csoportját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.