Hirdetés

Okoskijelzőt vinne a konyhába a KitchenAid



|

Google Assistant dolgozik a KitchenAid CES-en bemutatott, séfeknek szánt, fröccsenésálló okoskijelzőjén.

Hirdetés

A 2019-es CES nincs híján az érdekességeknek. Okoskijelzők és okoshangszórók is vannak szép számmal, a CNET pedig kiszúrt egy különösen érdekes darabot. 

Hirdetés

A Whirpool tulajdonában lévő KitchenAid bemutatott egy okoskijelzőt, ami bármelyik otthoni konyhában elférhet. Az eszköz 10 hüvelykes érintőkijelzővel rendelkezik, és a Google Assistant dolgozik rajta. IPX-5 minősítést is kapott, vagyis fröccsenésálló, így tényleg bírja a konyhai környezetet és használatot. 

A felhasználók a YouTube-on nézhetik majd a recepteket, hallgatnak zenét főzés közben, videohívásokat és egyebeket intézhetnek. A készüléken a Google okosotthonokba szánt termékekre optimalizált rendszere fut. 

A KitchenAid okoskijelző az idei év második felében jelenik meg, 200 és 300 dolláros vételár között. A szakértők szerint jó reklámmal igazi slágertermék lehet, annak ellenére, hogy sok a rivális. Ráadásul ezen az okoskijelzőn a Yummly is gyári támogatást kap: hangutasítások, lépésenkénti receptek és celebséfek várják majd a felhasználókat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.