Hirdetés

Csak szólnunk kell Alexának, és máris boldogan készíti a listát



|

Elég csupán kimondanunk, melyik zene tetszik nekünk, és máris hozzáadódik a lejátszási listához. Kényelem, boldogság, muzsika.

Hirdetés

Az Amazon Alexa okoshangszórója nem csupán arra jó, hogy rajta keresztül felcsavarjuk a fűtést, bezárjuk az ajtót, hangulatvilágítást kapcsoljunk vagy éppen kamerán keresztül kukkoljuk a kertet, hanem arra is, hogy zenéket játsszon le, és listázzon. 

Hirdetés

Igaz, nem totálisan új dologról van szó, hiszen az Amazon egy februári frissítésével tette lehetővő, hogy a lehető legegyszerűbben készítsünk lejátszási listákat úgy, hogy oda tényleg az kerül, amit igazán szeretnénk. Igaz, kell néhány olyan alapvető dolog, mint egy Amazon Music Unlimited (3,99-14,99 dollár/hó) és egy Prime Music előfizetés, de ha ezek megvannak, akkor a Spotify, a Pandora, az iHeartRadio, a TuneIn, a Deezer, a Gimme Radio és a SiriusXM valamelyikét alapértelmezettnek választva, mindössze hangutasításokkal állíthatjuk össze a listát. 

Ahhoz, hogy mindezt megtehessük, ki kell adnunk az utasítást Alexának, hogy új lejátszási listát szeretnénk készíteni (valamilyen megnevezést is adhatunk hozzá), majd pedig amikor megszólal egy olyan zene, amit szeretnénk rajta látni, akkor csupán benyögjük, hogy kerüljön fel ez is. Nem nehéz belátni, hogy olyasfajta funkcióról van szó, ami valóban hasznos, vagy legalábbis nagyon kényelmes, hiszen így tényleg olyan zenéket tehetünk egy helyre, melyeket hallani szeretnénk, és pont abban a verzióban, amit a legjobban csípünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.