Hirdetés

Néha nem akarnak működni az Apple HomePodok



|

Az apple okoshangszórós válasza nem csupán későn érkezett, de a jelek szerint akadnak vele apróbb problémák is.

Hirdetés

Sokan többek között azzal indokolják az Apple imádatukat és az almás ökoszisztéma otthoni kialakítását, hogy a rendszer tagjai könnyedén kapcsolódnak egymáshoz, sokszor gyorsabban és egyszerűbben, mint ahogy Bluetooth segítségével történik. Ám úgy tűnik, a HomePod esetében került némi homokszem a gépezetbe. 

Hirdetés

Néhány felhasználó az Apple Communities oldalán arról számolt be, hogy nem eseménymentes a HomePod üzembeállítása és működtetése. A bejegyzések alapján úgy tűnik, hogy a felhasználók eltérő problémákba ütköznek, és nem permanensen jelentkezik ugyanaz a gond. Akadnak olyanok, akiknél a setup dob hibát, míg másoknál a csatlakozás megy nehézkesen, bár úgy tűnik, hogy az Apple gondűző tanácsai az esetek egy részében segítenek. Elég sokszor pedig nem. 

Persze a sárdobálás előtt érdemes megjegyezni, hogy a HomePod a gyártó szerint jelenleg még csupán egy béta iOS-t kapott, ami nagyban befolyásolhatja a helyes működést. Vélhetően az Apple hamarosan orvosolja a problémát, mert már viszonylag rövid távon is elpártolást okozhat, ha egy 400 dolláros kütyü nem teszi helyesen a dolgát. Korábban a bemutatón egyébként jó benyomást tett a résztvevőkre az eszköz, ami bár valóban elég drága, de a tesztek alapján minőségibb hangot szolgáltat, mint lényegesen olcsóbb társai, bár ez valahol alapelvárás is lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.