Hirdetés

Már mobillal is moshatunk, de hogyan?



|

Egyszerű válasz lehet, hogy véletlenül sem úgy, hogy beledobjuk a mosógépbe a telefont, de természetesen nem erről van szó.

Hirdetés

A CES 2018 számos érdekességgel szolgált eddig is, és még mindig nincs vége az újdonságoknak, így most a Kenmore nevű gyártó Elite Smart mosógépei kerültek a fókuszba. 

Hirdetés

A 2017. decemberében bejelentett modelleket most először lehetett megtekinteni testközelből, és az érdeklődők megtudhatták, hogy a gép teljes töltöttség mellett is képes szűk félóra alatt tökéletesen kimosni. Sőt, elbír akár takarókkal is, bár ilyenkor hosszabb lesz a ciklusidő, cserébe viszont a gyártó szerint megfelelő beállításokkal hideg vízzel is ugyanolyan jól mos, mint meleggel. A nagyobb modell esetében ráadásul választhatunk elöl- vagy felültöltős "berakodást" annak megfelelően, hogy számunkra melyik a kényelmesebb. 

De az Elite Smart érdekessége természetesen nem az, hogy képes kimosni, mert azt a még ma is vidáman működő, 40 éves Hajdú mosógépek is tudják, sokkal inkább az okosfunkciók nyújtják az egzotikumot.

A Kenmore Smart applikáción keresztül ugyanis elvileg számos funkciót lehet beállítani, ám itt kicsit el is vérzik a dolog, mert a beszámolók szerint eléggé limitált lehetőségek mentén vezérelhetjük a mosógépet telefonról. Ezt tükrözi az 1000 dolláros ár is, ami nagyjából 250.000 forintnak felel meg, ami ugyan nem kevés, de messze nem nevezhető kiugrónak sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.