Hirdetés

Ha mi szépek vagyunk, az a minimum, hogy a tükrünk legyen okos



|

Olyan nincs, hogy 2018-ban valamilyen háztartási eszköz vagy kiegészítő ne legyen okos, szóval a fürdőszobai tükör sem kerülhette el a felokosítást.

Hirdetés

Létezik egy Kohler nevű cég, ami elég régóta a piacon van, és mostanság azzal foglalkozik, hogy minél több okosságot találjon ki a házunkba, illetve annak minden helyiségébe. 

Hirdetés

Legfrissebb eredményei közé tartozik a hangzatos nevű Verdera Voice Lighted Mirror, mely a Kohler okosfürdőszobás vonalának egyik tagja, és nem túl meglepő módon a Kohler Konnect alkalmazáson keresztül az Alexa hangvezérlésével működtethető. Mindez úgy történik, hogy a cég a Verdera legújabb verziójának aljára beépített egy Amazon Alexa hangszórót, de természetesen a megfelelő védelemmel, hiszen mégiscsak fürdőszobáról beszélünk, ahol pára, gőz, és fröccsenő víz van. Mindezek mellett a tükör a függőleges oldalaira ledes világítást kapott, mely két alapfunkcióval rendelkezik, amiből az egyik az éjszakai mozgásérzékelésen alapul, tehát amikor a sötétben közeleg valaki, automatikusan bekapcsol, vagy növeli a fényerőt. Aki valaha is botorkált már éjjel kettőkor dolgát végezni, igencsak nagyra értékeli mindezt. 

Érdekesség még a Verdera tükör alján lévő érintéses vezérlő, mely a hangot illetve a fényt hivatott szabályozni, és ahogy a cég fogalmaz, ez a termék jelenleg a zászlóshajója az okosfürdőszobai irányvonaluknak. Mindez a tudás azonban nincs ingyen, sőt, kimondottan bele kell nyúlnia a pénztárcájába annak, aki a beszerzésén töri a fejét, tekintve, hogy mérettől függően 800 és 1335 dollár között változik az ár, ami napi árfolyamon 200 000 - 340 000 forintnak felel meg, ennyiért pedig klímás, viszonylag rozsdamentes Suzuki Swiftet is kapni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.