Hirdetés

A Philips villanykörtéje akkora, mint a fejed



|

A viccesen nagy villanykörte nem csak jól néz ki, de egyszerre idézi a régi időket és mégis nagyon modern. Na jó, meg drága is.

Hirdetés

A retro hangulatú villanykörték piaca elég jól pörög, és leginkább három gyártó, mégpedig a Feit, a GE, valamint a Philips uralja, de most utóbbi úgy döntött, csavar egyet az izzópiacon. 

Hirdetés

Philipséknél kitalálták, hogy piacra dobnak két új termékvonalat, méghozzá a gigantikus kategóriában, a Philips Deco brand égisze alatt. Mindkét verzió tartalmaz egy kamu izzószálat, de valójában a füstüveg mögött ledes fényforrás lakozik, illetve saját vezetékkel rendelkeznek, tehát simán fel is függeszthetjük őket, nem kell betekerni, vagy rögzíteni sehová. 

Az Európában már májusban piacra kerülő izzók egyáltalán nem olcsók, mert a jelenlegi információk szerint 60 dolláros árcédula lesz mellettük, ami napi árfolyamon 15.000 forintnak felel meg. Ezért cserébe a Vintage verzió esetében 40 wattos villanykörtének megfelelő fényerőt kapunk narancsos színben, 2.000 K színhőmérsékleten.

Akinek viszont valami oknál fogva problémája van ezzel az árnyalattal, választhatja a Modern termékvonalat, ami 4.000 K-t, tehát egészen fehéres fényt kínál, és gömb, könnycsepp, valamint cső formában érhető el, és a fényerő is változtatható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.