Hirdetés

Itt a segítség, ha te is állandóan elszállsz a napi munkáddal



|

Egyik pillanatban még reggel van, a másikban meg már este, és néha fogalmunk sincs, hogyan rohant el így az idő. Ám akit érdekel, hogy konkrétan mennyit tölt el bizonyos tevékenységekkel, az imádni fogja ezt a kis kütyüt.

Hirdetés

Akinek olyan az élete, hogy elég sokat molyol a neten, és használja a modern elektronikai eszközöket, hamar úgy érezheti, hogy az idejét nem használja ki optimálisan. Abban, hogy ez másként legyen, közvetlenül a TimeFlip sem tud segíteni, ám rávilágíthat arra, hogy mire kellene kevesebb időt fordítani. 

Hirdetés

A TimeFlip egy aprócska kis dodekaéder, amiben odabent többek között gyorsulásmérő lakik, mely érzékeli, hogy éppen milyen állásban van, és annak megfelelően küldi az adatokat. Az oldalakon jól felismerhető piktogramok találhatóak, így a felhasználónak csupán annyi a dolga, hogy éppen a tevékenységének megfelelő jelzésre helyezi a kütyüt. 

Innentől kezdve az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül küldi az adatokat a telefonunkra, mely a megfelelő alkalmazás segítségével ügyes kis statisztikát készít arról, hogy mivel mennyi időt töltünk el ahelyett, hogy például a családunkkal vagy a munkánkkal foglalkoznánk. 

Na, jó, ennyire azért nem sarkos a helyzet, hiszen számos olyan piktogram is található rajta, mely melóval kapcsolatos, így tehát ott a bevásárlás, a vasalás, de ha mindez nem lenne elég, mi magunk is hozhatunk létre tevékenységeket. Parázók kedvéért érdemes megemlíteni, hogy a TimeFlip használatával kitesszük magunkat annak a veszélynek, hogy online tárolásra kerül minden egyes tevékenységünk, bár mi így hirtelen nem tudnánk megmondani, hogy ez valójában miért is veszélyes, de a mai világban sosem lehet tudni.

A készítő szerint kereskedelmi forgalomba valamikor ebben a hónapban kerül, méghozzá az Amazon kínálatában, és 50 dolláros áron. Lehetőség van ugyanakkor csupán a szenzor megvásárlására úgy, hogy köré a mértani testet mi készítjük el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.