Hirdetés

Nincs többé veszekedés a töltőkön!



|

Íme a megoldás a 4-5 fős családoknak, hogy azzal a 4-5 lemerülő mobillal ne kelljen sorban állni egy kis energiáért.

Hirdetés

Aki többedmagával él közös háztartásban, ismeri a jelenséget, miszerint valahogy sosincs elég töltő otthon, de ha mégis, akkor meg a konnektorok száma véges. Cudar helyzet, aminek komoly sértődés lehet a vége. 

Hirdetés

Egy teljesen átlagos családban, ahol van két szülő és ugyanennyi gyerek, meg egy törpehörcsög, található legalább négy mobiltelefon, és egy táblagép, . Na már most, a felsorolt eszközökhöz öt darab hálózati töltő tartozik, de a szülők egyike tutira a munkahelyén hagyja a sajátját, míg a másik a kocsiban, és lusta érte lemenni, míg a tablet töltőjét nem célszerű telefonhoz használni, mert már rövidtávon is komoly fejfájást okozhatunk magunknak. A nagyobbik gyerek valamilyen rejtélyes oknál fogva tönkretette az USB-kábelt, így aztán jelentősen leszűkülnek a töltési lehetőségek. Ezen a feloldhatatlannak tűnő problémán segít a Connect CHARLIE, ami nem más, mint egy olyan - elektromos hálózatra csatlakoztatható eszköz, melynek kilenc USB, és három hálózati csatlakozó része van. Innentől kezdve pedig csupán kábel kell, és máris mindenki mindent egyszerre tölthet. 

Ahogy a képen is látszik, a konnektoros rész bizony nem Európa ezen felén használt szabvány, ám érdemes tudni, hogy utazó adaptert már néhány százasért is lehet venni, szóval az eltérő kialakítás nem jelenthet akadályt, és már önmagában a kilenc USB-port is megéri...mármint darabra. Egyebekben az eszköz maga sem vészesen drága, hiszen az Amazonon 38 dollárért kapható, ami napi árfolyamon éppen csak több, mint 10 000 forintnak felel meg. Mondjuk rájön még a posta, de ők meg úgysem hozzák ki, csak bedobnak egy értesítőt. ;) :(

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.