Hirdetés

Világító vécét minden háztartásba!



|

Nem csupán azért jó, mert sötétben is látjuk hová célozzunk, hanem még a baktériumok ellen is harcol.

Hirdetés

Éjjel kettőkor a villanykapcsolót keresgélve a tök sötét folyosón, elég kellemetlen tud lenni az illemhelyre jutás, de van megoldás, ami nem csupán irányfényként szolgál, de pusztítja a kórokozókat is. 

Hirdetés

Ez utóbbi főleg azért fontos, mert a reklámokban is láthatjuk, hogy a vécében mindenre elszánt, rendszerint takonyzöld, velejükig romlott organizmusok laknak, melyek csak és kizárólag azért léteznek, hogy az emberiséget eltiporják. Mindez azonban nem fog megtörténni, ha otthonunkban az IllumiBowl ragyogja be az éjszakákat. 

A porcelán oldalára rögzíthető mozgásérzékelő segítségével garantálható, hogy feleslegesen ne világítsanak a ledek, ám ha bárki közelít, máris kigyúlnak a fények, és diszkréten segítenek dolgunk elvégzésében. A forgalmazó szerint arra is nagyon jó, hogy segítse a kisdedek vécére szoktatását, emellett pedig fénytechnikás megoldással irtja a kórokozókat (bárhogy csinálja is). 

Amit még érdemes tudni, hogy nyolcféle színből választhatunk, fényerőssége pedig három fokozatban állítható, és mindez így, mozgásérzékelővel, ledes világítással 23 dollárba kerül. Ugye, milyen nagyszerű a modern techika világa? :)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.