Hirdetés

Új ellenséget talált magának az iRobot robotporszívója



|

Érdekes másodállásban használhatjuk az iRoomba masinákat.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy a robotporszívó egy nagyszerű dolog, hiszen az ember csak bekapcsolja, aztán a lapos szerkezet szépen végigszaglássza az egész lakást, míg mi az ágyon heverészve bámuljuk a Terápia legújabb részét, egy margarita koktélt szürcsölgetve. Szigorúan déli 12 után persze, mert előtte még alkoholizmus lenne. De ha már a robot úgyis bejárja a lakást, mi lenne, ha még mást is tudna? - gondolta az iRobot, és cselekvésre szánta el magát. 

Hirdetés

A Roomba 900 sorozat modelljeibe érkező új szoftver segítségével az alapfunkció mellett új képességre is szert tesznek az eszközök, méghozzá arra, hogy meló közben feltérképezzék ingatlanunk teljes területét WiFi jelerősség szempontjából. A január közepétől várható plusz funkció bevezetése után a robotporszívók naplózzák a vezeték nélküli hálózatban tapasztaltakat, és mindezt megjelenítik térképen is a megfelelő alkalmazáson keresztül. 

Ennek köszönhetően teljes képet kapunk arról, hogy otthonunkban hol nem annyira csodálatos élmény kütyüzni, illetve merrefelé kellene olyan eszközt telepíteni, ami felerősíti a jeleket. Botorság lenne azonban rögvest fellelkesülni, ugyanis a gyártó közölte, hogy a frissítés első körben csupán a Beta programban résztvevők számára lesz elérhető, ami azt jelenti, hogy elsőre csupán 100-200 tulajdonos használhatja, ám később bővülhet a létszám az összes iRobot user 10-20 százalékára. Na, az már valami! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.