Hirdetés

Október 16-án jöhet a Huawei Mate 10



|

A pletykák és a Huawei szerint még az iPhone 8-at is alaposan megszorongatja a készülék, azonban úgy néz ki, hogy igen drága lesz.

Hirdetés

Hamarosan igazi dömping veszi kezdetét, érkezik a Samsung és az LG nagyméretű zászlóshajója, a Google és az Apple új okostelefonjai, na és persze a Huawei Mate 10, amely a pletykák és a Huawei szerint az iPhone 8-at is alaposan megszorongatja majd

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint a Mate 10-et október 16-án, Münchenben mutatja be a Huawei. A lengyel Tabletowo forrásai szerint két verzió is lesz a készülékből, a normál Mate 10-et egy Mate 10 Lite kíséri majd. 

A Mate 10 6,1 hüvelykes LCD-kijelzőt kap, valószínűleg 18:9-es képaránnyal. Az olcsóbb verzióba 5,8 hüvelykes kerülhet. Rossz hír, hogy a pletykák alapján a Mate 10 vételára 1110 dollár lehet, ami igen magas, talán csak az iPhone 8 megy majd e fölé. 

A kiváló Huawei Mate 9 ezzel szemben épp a döbbenetesen jó ár-érték arányáról lett híres (többek között), ráadásul a Huaweinek eleve nem szokása extrém árazással dolgozni. Kis szerencsével tehát a vételárral kapcsolatos hírek túlzóak. 

A Mate 10 lesz az első készülék, amibe már a HiSilicon Kirin 970-es lapkakészlet kerül. Ez a chip a jövő évi Snapdragon 845 ellenfele, vagyis a Mate 10 sok tekintetben lekörözi majd az idei mezőnyt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.