Hirdetés

Október 4-én jön a tripla kamerás LG V40 ThinQ



|

Az LG szétküldte a meghívókat, október 4-én debütál a tripla hátlapi kamerával érkező LG V40 ThinQ csúcskészülék.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a mobilpiac számára nagyon izgalmas lesz az október. Az LG ugyanis szétküldte a meghívókat, megvan, hogy mikor debütál a V40 ThinQ csúcskészülék. 

Hirdetés

A sort az LG V40 ThinQ nyitja majd, ami október 4-én, Dél-Koreában debütál. Október 9-én aztán New Yorkban és Párizsban egyszerre leplezik le a Google Pixel 3 és a Google Pixel 3 XL okostelefonokat. Október 16-án a Huawei is lerántja a leplet a Mate 20 Próról, majd október 17-én a OnePlus 6T is megérkezik. 

Az LG a meghívóhoz egy 10 másodperces videót is mellékelt, ami a V40 ThinQ tripla hátlapi kamerájáról árulkodik. Bár konkrétan nem erősítette meg ezt a tényt az LG, de utalt rá. 

A pletykák szerint a V40 ThinQ Qualcomm Snapdragon 845-ös csúcslapkát kap majd, 6 GB RAM-mal és egy 3300 mAh-s akkumulátorral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.