Hirdetés

Október elején jöhet az új Surface Pro



|

Nyolcadik-generációs Core processzorokkal, október 2-án frissülhet a Microsoft Surface Pro gépe.

Hirdetés

A következő hetekben számos gyártó mutatja be az újdonságait: az Apple már szerdán elhozza az új iPhone-okat, közeledik az LG V40 ThinQ és a Huawei Mate 20 Pro, illetve október 9-én debütál a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL is. Nemrég a Microsoft is szétküldte a meghívóit, a redmondi cég október 2-án, New Yorkban tartja a saját rendezvényét. 

Hirdetés

Néhány hónappal a belépőkategóriás Surface Go tablet érkezése után most úgy néz ki, hogy a prémium Surface Pro frissül, méghozzá nyolcadik-generációs Intel Core processzorokkal és USB-C portokkal, többek között. 

A ZDNet értesülései szerint frissülhet még a Surface Laptop is, de a jövő évig biztosan nem jön újabb Surface Book vagy Surface Hub. 

Állítólag többet tudunk majd a Windows 10 következő nagy verziójáról is, ami valamikor 2019 elején érkezik (addig persze itt van még az októberi frissítés). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.