Hirdetés

Olcsó és 5G-s okostelefonnal újítana a Nokia



|

A jelenlegi árszabáshoz mérten sokkal olcsóbban hozna 5G-s okostelefont a piacra a Nokia.

Hirdetés

Bár az 5G-s mobilok (mint a Samsung Galaxy S10 5G vagy a Huawei Mate 20 X 5G) egyre elérhetőbbek, a vételáruk egészen horribilis. Éppen ezért érdekes az, hogy mit mondott egy interjúban Juho Sarvikas, a HMD Global termékigazgatója. 

Hirdetés

Sarvikas konkrétan arról beszélt, hogy a jövőre érkező ártakarékos Nokia zászlóshajó már 5G-s lesz, kedvező vételárral. 

A HMD Global nagy lehetőséget lát abban, hogy az 5G-s szélesebb közönséghez is eljuttassa, mindezt azzal kezdve, hogy alaposan lecsökkentik az 5G-s mobil vételárát. 

A gyártó célja az, hogy a jelenleg megszokott vételárak felére csökkentse az összeget. Emiatt szorosan együtt dolgoznak a Qualcomm szakembereivel a mobil fejlesztésén, valamint Amerikában is terjeszkednének a helyi szolgáltatókon keresztül. 

A szakértők szerint az olcsóbb 5G-s mobilokra nagy szükség van, ha a cégek tényleg azt akarják, hogy az emberek használják majd a továbbra is nehezen és kevés helyen elérhető 5G-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.