Hirdetés

Olcsó Windows 10 és Office mellett itt az akciós Xbox Live!



|

Folytatódik a hihetetlen Microsoft szoftverakció, amelyben most már a játék-előfizetést is nagyon olcsón szerezheted be.

Hirdetés

Továbbra is kiváló választás a Keysworlds webáruház, ha legális Windows 10 vagy Office licenceket szeretnétek vásárolni az átlagos piaci ár töredékéért. A nyár azonban sokak számára a pihenést és a szórakozást is jelenti, ezért az akciós termékek köre most kifejezetten a játékosokra célozva bővült, érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Az új vásárlók most mindössze 0,91 euróért, tehát nagyjából 330 forintért szerezhetnek be 48 órás Xbox Live Gold verziót, melyhez ugyan a Games with Gold játékai nem járnak, de az online multi elérhetővé válik. Érdemes sietni, mert az ajánlat csak a készlet erejéig él, és ilyen akciós árra bizony sokan rá fogják vetni magukat.

50% kedvezmény Office 2019 és Windows 10 árakból!

Az oldalon feltüntetett árhoz képest extra 50% kedvezményt érvényesíthettek, ha használjátok az Emxb50 kódot a kosárnál. Ezzel az alábbi szoftvereket kaphatjátok meg a mellettük szereplő árakon:

40% kedvezmény az Office 2016-ra!

Az Microsoft Office 2016 árából 40% jön le, ha az Emxb40 kuponkóddal vásároljátok meg!

38%-os akció minden másra!

Bármi egyebet nézel ki, az Emxb38 kuponkód jó barátod lehet, például ezeknél:

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.