Hirdetés

Olcsón megúszta a youtuber, akit egy orosz űrközpontban tartóztattak le



|

A vártnál sokkal pozitívabb vége lett Benjamin Rich veszélyes kalandjának.

Hirdetés

Egzotikus helyeket látogatni mindig izgalmas, de aki nem sodorná veszélybe magát, számtalan olyan videóst nézhet, aki megteszi ezt helyette. A Bald and Bankrupt nevű csatorna ebben a témában utazik, és nemrégiben a mögötte álló Benjamin Rich youtuber a kazahsztáni Bajkonurba tévedt, egy orosz ellenőrzés alatt álló űrközpontba, ahol nem fogadták őt tárt karokkal.

Szerencsére nem is voltak a hatóságok olyan szigorúak, mint gondolnánk.

Hirdetés

Aggódó üzenetekre válaszolva Rich elmondta, hogy letartóztatását követően néhány órán át tartott a kihallgatása. Azt sérelmezték, hogy a Buran rakétát engedély nélkül nézte meg, és végül, ahogy másoknak is, neki is egy kb. 27 ezer forintos bírságot kellett megfizetnie.

Ezt követően a rendőrség megmutatta Bajkonur lezárt városát neki, benne egy mozaikkal, ami az alábbi posztban is szerepel, majd elengedték, és kényelemben, a hotelszobájában ülve válaszolhatott a kérdésekre. 

Azért minden kalandvágyó jobban teszi, ha előbb utánanéz annak, hogy milyen engedélyekre van szüksége, hova léphet be és hova nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.