Hirdetés

Olyan mobilnetes újításokat vezet be a Vodafone, amiknek mindenki örülni fog



|

Gördülő és megosztható adatkeretekkel újít a Vodafone Magyarország.

Hirdetés

A filléres korlátlan mobilnet kora sajnos még mindig nem köszöntött be, így sokan vannak, akik időről időre kénytelenek sakkozni a drágán mért adatkeretükkel, az egyik hónapban teljesen kihasználva azt, máskor viszont hagyva néhány szabad mega- vagy gigabyte-ot a számlán.

Pontosan nekik szólnak a Vodafone Magyarország megújult Go díjcsomagjai, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek továbbvigyék a következő hónapra a kihasználatlan adatforgalmi mennyiséget.

Hirdetés

A mobilszolgáltató saját mérései szerint a korlátozott díjcsomagok előfizetőinek nagyjából kétharmada nem fogyasztja le teljesen a rendelkezésére álló mobilnetet, így sokak számára lehet hasznos a Magyarországon egyedülállónak számító gördülő konstrukció, amit a Go Light+, a Go Easy+, a Go Midi+ és a Go Super+ előfizetések formájában kínál fel a Vodafone.

"A görgetés automatikusan elindul, amennyiben legalább 1 MB adathasználat történt a tarifában foglalt adatból. Tehát a megmaradt adatmennyiség automatikusan átkerül a következő számlázási időszakra, anélkül, hogy az előfizetőknek ezzel bármi teendőjük lenne. A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy csak az aktívan használt kártyák esetén működik a görgetés."

- írja a cég sajtóközleménye. Ezzel pedig nincs vége a jó híreknek, a 70-es szolgáltató ugyanis a RED díjcsomagokat is frissíti, ahol a családi megosztás jelenti az újdonságot: a RED ügyfelek tarifacsomagtól függően 5 GB vagy 10 GB adatot havi szinten díjmentesen megoszthatnak egy másik családtagjukkal, ezzel kiegészítve a párjuk vagy gyermekük adatkeretét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.