Hirdetés

Olyan termékeken dolgozik az Apple, amiket még évekig nem láthatunk



|

Maga Tim Cook, az Apple első embere beszélt arról, hogy mennyire előre tervez az óriás.

Hirdetés

A Fast Company szerkesztőjének nemrég lehetősége nyílt leülni az Apple ügyvezetőjével, Tim Cookkal beszélgetni. Miután az Apple-t a leginnovatívabb vállalatnak nevezték, arról beszélgettek, hogy milyen jövő elé néz a világ legértékesebb cége. 

Hirdetés

Cook szerint az Apple-nek muszáj hosszú távon előre terveznie, és a megfelelő chipeket akár 3-4 évre előre kidolgoznia. Ennek eredményeképp az Apple olyan új termékeken dolgozik jelenleg is, amelyeket még évekig nem láthatunk - ismerte be az óriás első embere. 

Sokan kíváncsiak rá, hogy benne van-e ebben a kalapban az Apple AR-szemüvege. Egyes tippek szerint már jövőre debütálhat a kiterjesztett valóságra építő kütyü, mások szerint csak 2020-ban. Vannak, akik szerint még ez is túl optimista becslés. Tim Cook tavaly októberben arról beszélt, hogy az AR-hez és az okosszemüvegekhez még nagyon gyerekcipőben jár a technológia, emiatt aztán nem is akarnak ilyesmit piacra dobni egyelőre. 

A készülék gyártását mindenesetre a Quanta végzi majd. A cég elnöke szerint akár már 2019-ben befuthat az AR-szemüveg. 

Tim Cook megjegyzései alapján erre azért valamivel többet kell várnunk. Az elmondása szerint ráadásul az Apple célja az, hogy nagyszerű termékeket gyártson, és nem az, hogy teletömje a zsebeit a felhasználók pénzével. 

Tegyük hozzá, hogy a pénz azért még az Apple-nek is jól jön: annak köszönhetően számos területen folytathat kutatás-fejlesztéseket, és lepheti majd meg a piacot valami olyan csodával, amire most még senki nem gondol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.