Hirdetés

60 másodperc alatt elkapkodták a OnePlus 7T Pro McLaren Editiont



|

Az elérhető készleteket a megjelenés után 60 másodpercen belül elkapkodták, annyira népszerű a OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Hirdetés

A OnePlus a múlt hónapban mutatta be a OnePlus 7T Pro McLaren Edition okostelefonját, nemrég pedig végre globálisan is elérhetővé vált. A vásárlási lehetőség azonban nem tartott sokáig. 

Hirdetés

A globális piacon a készülék annyira népszerű, hogy a rendelkezésre álló készleteket 60 másodpercen belül elkapkodták az emberek. Ezt a Weibón keresztül árulta el a gyártó. 

A speciális kiadás drágább, mint a OnePlus 7T Pro, de a felárért 12 GB RAM jár 8 helyett, speciális mintát kapott a hátlap, itt az ikonikus narancs szín, és a töltő, valamint a kábel és más árnyalatokban díszeleg. Egyébként a Snapdragon 855 Plus, 30 wattos gyorstöltés, 6,67 hüvelykes, 90 Hz-es kijelző és tripla hátlapi kamera nem változott. 

Az európai országokba egyébként napokon belül megérkezhetnek az első rendelések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.