Hirdetés

Mindegyik OnePlus 8 mobil 5G-képes lesz



|

Maga a OnePlus ügyvezetője erősítette meg, hogy mindegyik új modell kezeli majd a következő generációs hálózatot.

Hirdetés

Egy ideje már nyilvánvaló, hogy a mobilgyártók 2020-at akarják az 5G évének, vagyis egyre több lesz az 5G-képes okostelefon. Biztos volt, hogy a OnePlus szériában is lesz ilyen, Pete Lau ügyvezető azonban elárulta, hogy mindent bedobnak az 5G érdekében, vagyis a OnePlus 8 széria már 5G-képes lesz, modelltől függetlenül. Erről egy interjúban beszélt, és azt is hozzátette, hogy évek óta dolgoznak az 5G-n, ezért elkötelezettek az új szabvány használata mellett. A szakértők egyébként úgy értelmezték Lau nyilatkozatát, hogy a OnePlus megpróbálja alacsonyabban tartani az árait, mint a Samsung, a Google és a többi gyártó. 

Hirdetés

Ez fontos részlet, elvégre az évek során folyamatosan drágultak a kedvező árakról megismert OnePlus készülékek, az 5G pedig általánosságban csak még tovább emeli az amúgy is elszaladt árakat. Túl magas vételárakkal pedig nem lenne könnyű meggyőzni az embereket, hogy váltsanak. 

Elméletileg nagyjából egy hónap múlva hivatalosan is bemutatkozhat a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro, valamint egy ezeket kísérő Lite modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.