Hirdetés

OnePlus: a Dash Charge jobb, mint a vezeték nélküli töltés



|

Újabb tény a OnePlus 5T-ről: nem lesz képes a vezeték nélküli töltésre, de a Dash Charge villámgyors lesz.

Hirdetés

Már tudjuk a OnePlus 5T-ről, hogy november 16-án mutatkozik be, nem lesz drágább a OnePlus 5-nél, és, hogy igazából az Oppo R11s Plus lesz az (vagy a Vivo X20..., hiszen mindhárom cég egy kézben van, a készülékek pedig majdnem egyformák). Most újabb érdekesség derült ki róla. 

Hirdetés

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője ugyanis arról beszélt, hogy a OnePlus 5T nem lesz képes a vezeték nélküli töltésre, méghozzá azért, mert a technológia jelenlegi állapotában a Dash Charge sokkal jobb választás. 

A Dash Charge a OnePlus saját gyorstöltési rendszere, amely valóban extrém tempóban tölti újra az akkumulátort, gyakorlatilag minden más megoldást lekörözve a piacon. Ilyesmire egyetlen vezeték nélküli töltési módszer sem alkalmas. A vezeték nélküli töltés további hátránya, hogy a folyamat közben a készüléknek muszáj a töltőpadon maradnia. A kábel használatával viszont nem gond, ha felemeljük az eszközt, és fotózunk egyet. 

A OnePlus szerint a mai infrastruktúrát figyelembe véve a vezeték nélküli töltés inkább korlátokat hoz az életünkbe, mint szabadságot. Ennek ellenére a cég megfontolja a funkció beépítését egy jövőbeli modellbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.