Hirdetés

Újabb érdekességek derültek ki a OnePlus 8 mobilokról



|

Újabb specifikációk kerültek elő, és nem csak mentazöld lesz az új színek között - legalábbis erre utalnak a legfrissebb képek.

Hirdetés

Elvileg április közepén hivatalosan is bemutatkoznak a legújabb OnePlus 8 mobilok, addig is folyamatos a szivárgás ezek kapcsán. Ishan Agarwal most például azt tudta meg, hogy a OnePlus 8 Pro 6,78 hüvelykes kijelzőt kap, ez pedig 120 Hz-es képfrissítésre és 10-bites HDR-támogatásra lesz képes, MEMC technológiával. Az OxygenOS rendszer is sokat fejlődik majd, alapvetően gyorsabb és simább lesz, mint eddig (pedig ilyen téren amúgy is a legjobbak közé sorolható). A funkciók közé érkezik a mindig aktív kijelző is. 

Hirdetés

A kisebb, olcsóbb, néhány téren gyengébb (például a kamerakonfigurációban vagy a képfrissítésben) OnePlus 8-ba 6,55 hüvelykes panelt építenek. 

A WinFuture újabb képeket is szerzett. A renderelt anyagok azt mutatják, hogy milyen a korábban már látott mentazöld változat, a fekete, illetve miként fest az úgynevezett Glow verzió. Ez lila-narancs színátmenetes. A OnePlus látszólag megint nagyszerű és bivalyerős készülékeket rak össze, a kérdés már csak az, hogyan árazza majd be ezeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.