Hirdetés

Öntisztító nyomtatóval rukkolt elő a Xiaomi



|

A Xiaomi Mijia Inkjet All-In-One nyomtató tökéletes választás lehet, ha valaki jó minőségű képeket szeretne előállítani.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg okostelefonjaik, okosóráik, vagy éppen fülhallgatóik miatt ismerik a kínai Xiaomi nevét, pedig a vállalat rengeteg otthoni kütyüvel is foglalatoskodik.

Találunk a felhozatalban például robotporszívót, mérleget, légtisztítót, de még rizsfőzőt is. Sőt még olyan termékei is vannak a csapatnak, amelyek kifejezetten hasznosak irodai környezetben. Ez utóbbi kategóriába esik a frissen leleplezett nyomtató is.

Hirdetés

A Xiaomi bemutatta a multifunkcionális Mijia Inkjet All-In-One Printert, amivel egyszerűen tudunk nyomtatni, fényképeket másolni, és természetesen szkennelni is. Otthoni és munkahelyi használatra is ajánlja a vállalat a cuccot, ami 1600 szórófejet használva 4 pikoliteres nyomtatási sűrűséggel dolgozik, másolás vagy szkennelés közben pedig egy algoritmus segít abban, hogy a végeredmény tiszta és pontos legyen.

A gyártó tájékoztatása szerint a négy színes tintapatronnak köszönhetően akár 9500 színpompás oldalt is ki lehet nyomtatni. Nem mellesleg a Miijia Inkjet képes automatikusan megtisztítani magát, ezzel megelőzve, hogy kellemetlen elzáródás keletkezzen a gépben.

A nyomtató már elérhető Kínában nagyjából 64 ezer forintos áron, de azt egyelőre nem tudni, hogy nyugatabbra is ellátogathat-e majd a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.