Hirdetés

Oreós ikonokkal újított az Action Launcher



|

Az adaptív ikonok támogatásának hála a felhasználó döntheti el, hogy milyen formát öltsön egy-egy ikon.

Hirdetés

Az Action Launcher egy ideje a legjobb és legsokoldalúbb androidos launcherek között van, sőt, egyesek szerint messze a legjobbá vált. A legújabb, v28-as béta ráadásul már az Android Oreóból ismerős adaptív ikonokat is natív módon támogatja

Hirdetés

Bár az Android sokáig nem szabályozta az ikonok méretét és alakját, és ez az Oreóban sem változik, a legújabb Android több eltérő stílus alapján képes egységesíteni a dizájnt. Ennek hála a kijelzőn minden ikon egy adott formában jelenik meg, ami lehet lekerekített négyzet, négyzetes kör, kör vagy könnycsepp. Ez az újítás a fejlesztőknek és a felhasználóknak is nagy segítség. 

Az Action Launcher bétájának felhasználói immáron élvezhetik ezt a funkciót, ráadásul egyenesen öt alakból választhatnak a beállítások között. A nagy gond azonban az, hogy az adaptív ikonok csak az Android 8.0-t futtató eszközökön érhetőek el. 

A legújabb béta egyébként immáron javaslatokat is tesz az ikonok lecserélésére a telepített ikoncsomagok alapján. Ez persze az Android 8.0-t is tökéletesen támogatja, és maga az app is adaptív ikonnal érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.