Hirdetés

Óriási akkumulátorral kényeztethet a Samsung következő olcsó mobilja



|

Egy izgalmas pletyka látott napvilágot a leleplezésre váró Samsung Galaxy M15-ről.

Hirdetés

A Samsung december közepén kezdte forgalmazni a legújabb belépő szintű mobilját a Galaxy A15 képében, amely az előzetes szivárgásoknak megfelelően nem LCD, hanem egy 90 Hz-es képfrissítésű Super AMOLED kijelzővel köszönt be, egy Mediatek Helio G99 processzor és tárhelytől függően 4/6 GB memória társaságában.

A budget mobil ugyan egyelőre nem jutott el a hazai piacra, a koreaiak viszont időközben már egy még vonzóbb variánson dolgozhatnak, amely a legújabb pletyka szerint az üzemidejével licitál majd rá az alap kiadásra.

Hirdetés

A SamMobile ugyanis arról számolt be, hogy az értesülései alapján a Samsung következő jóárasított mobilja, az M15 nagyrészt megegyezik majd az A15-tel, viszont egy 20%-kal nagyobb, 6000 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami a telefon visszafogott teljesítményét figyelembe véve tekintélyes üzemidőt eredményezhet. A 90 Hz-es, 6,5 hüvelykes AMOLED-kijelzővel és a gyártó által garantált 4 évnyi szoftverfrissítéssel ez kifejezetten vonzó lehet a kategóriában.

Arról sajnos a SamMobile-nak sincsenek információi, hogy pontosan mikor léphet színre a bika aksival szerelt budget-telefon, de ha a többi specifikáció végül valóban megegyezik majd az A15-tel, akkor egy háromlencsés hátlapi kamerarendszerre (50/5/2 MP), egy 13 MP-es szelfi szenzorra, oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasóra és jack aljzatra is számíthatunk a készüléktől.

Az A15 továbbá 4G-s és 5G-s kiadásban is kapható (az utóbbiban a MediaTek Dimensity 6100+ SoC-kal), így elképzelhető, hogy az M15-nél is így alakul a forgatókönyv.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.