Hirdetés

Óriási fényerőt ígér a Realme közelgő népmobilja, de ne dőlj be neki



|

Akár 6000 nites fényerőt ígér a Realme GT Neo6 SE, amivel még a Galaxy S24 Ultrát is lemosná a pályáról.

Hirdetés

A 2018-ban alapított Realme önmagában ugyan nem sok vizet zavar az okostelefonos piacon, a márka viszont az Oppót, a Vivót és a OnePlust is birtokló BBK Electronicshoz tartozik, így végső soron mégis ott van a legfontosabb szereplők között.

A 27 országban forgalmazott brand az elmúlt években hazánkban is teret tudott hódítani magának a józanul árazott készülékeivel, így mifelénk is sokaknak lehet érdekes a gyártó közelgő középkategóriás modellje, a Realme GT Neo6 SE.

Ez lesz ugyanis a világ egyik első mobilja, amelyben már a Qualcomm legfrissebb középkategóriás erőforrása, a Snapdragon 7+ Gen 3 dolgozik majd, most pedig a kijelzőről is kiderült egy s más a panelt gyártó BOE prezentációjából. A cég ebben azzal dicsekedett, hogy az új képernyőjét megkapó Realme GT Neo6 SE akár 6000 nites fényerőre is képes lehet, ez pedig első hallásra még a 2400 nitnél tetőző Samsung Galaxy S24 Ultrát is állva hagyja.

Hirdetés

Mielőtt azonban még eldobnánk az agyunkat az új néptelefontól, nem árt rámutatni, hogy a 6000 nites érték a helyi csúcsfényerőre (local peak brightness), vagyis a kijelző egy nagyon kicsi pontjára vonatkozik, miközben a teljes felületen elérhető automatikus fényerő maximuma 1600 nit, manuálisan pedig legfeljebb 1000 nitig tekerhetjük fel a Realme GT Neo 6SE panelját.

Csodák tehát nincsenek, de a telefon kijelzője ezzel együtt is korrektnek tűnik, mivel egy 1,5K-s felbontású 8T LTPO megoldást kapunk 0,5 - 120 Hz-es adaptív frissítési rátával, 100%-os DCI-P3 színskála lefedettséggel, valamint Pro-XDR és Game Super HDR módok támogatásával. Ez a Snapdragon 7+ Gen 3 chippel kiegészülve egy újabb csábító ajánlat lehet, persze csak ha a Realme önmérsékletet tanúsít az árazásnál.

A GT Neo 6SE bemutatója valamikor áprilisban várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.