Hirdetés

Óriási frissítést kap a Samsung Galaxy S10 kamerája



|

Nagy frissítés közeledik a Galaxy S10 modellekre: ennek hála külön éjszakai módot kapnak a Samsung csúcskészülékek kamerái.

Hirdetés

Az utóbbi időben tombol a kamerás őrület az okostelefonok világában. Míg a kínai gyártók a szenzorsávok különféle módokkal történő elrejtésén és a megapixelek háborúján ügyködnek, addig a legnagyobbak a mobilfotózás abszolút csúcsát szeretnék képviselni. A Google Night Sight és a Huawei éjszakai módja különösen nagy figyelemnek örvend, ezekkel már-már nappali körülményeket lehet varázsolni éjszakai fényviszonyok mellett. 

Hirdetés

A Samsungra nagy nyomást gyakoroltak az utóbbi időben, amiért nincs olyan külön, manuálisan is aktiválható éjszakai mód a csúcskészülékein, mint a Google Pixel 3 és Pixel 3 XL, valamint a Huawei P30 és P30 Pro modelleken. 

A Galaxy S10 széria (és az elődmodellek) ennek ellenére szintén nagyszerűek kevés fény mellett, a mesterséges intelligencia pedig tud aktiválni éjszakai módot. A Samsung a jelentések szerint a kritikusoknak is kedvezne, ezért komoly frissítést tesz hamarosan elérhetővé, áprilisban vagy májusban. 

Ez dedikált, kézzel aktiválható éjszakai módot ad majd a Galaxy S10 modellek kameráihoz. Minderről a megbízható Ice Universe számolt be, tehát szinte biztosra vehetjük az újítás érkezését. Az új algoritmussal a Galaxy S10 is képes lesz kék eget villantani a sötétben, akárcsak a Huawei P30 Pro és a Google Pixel 3. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.