Hirdetés

Óriási kameraszigettel támadhat a Xiaomi 14 Pro



|

Kiszivárgott renderek árulkodnak a Xiaomi következő csúcstelefonjáról.

Hirdetés

A Xiaomi sosem a lassú tempójáról volt híres, hiszen a 2010-ben alapított cég mindössze néhány év alatt a legnépszerűbb okostelefonos márkák közé verekedte magát, napjainkban pedig már egy döbbenetesen széles termékpalettával szolgálja ki a vásárlókat a fülhallgatóktól a robotporszívókon át az elektromos rollerekig.

A gyártó a továbbiakban sem kíván lassítani, hiszen habár csak néhány hete dobta piacra a Xiaomi 13-sorozat általunk is tesztelt T-kiadását, a pletykák szerint már októberben befuthatnak a cég új csúcsmobiljai, a Xiaomi 14, a 14 Pro és a 14 Ultra. Egy friss szivárgás most felfedhette, miként is fest a család középső tagja.

Hirdetés

Az állítólag a gyártótól kiszivárgott rendereket a 91mobiles szállította, amely a múltban már számos készüléket elspoilerezett a közönségnek. Ahogy az a felvételeken látható, a Xiaomi 14 Pro egy jókora kameraszigettel futhat be, ami a portál szerint 13,1 mm-nyire áll majd ki a hátlap síkjából, vagyis egy közel 1,5 cm-es puklival kell együtt élniük a vásárlóknak.

A renderek másik fontos tanulsága, hogy a mai trendeket követve a Xiaomi is visszatérhet a lekerekített széleket elhagyó, teljesen sík kijelzős megoldáshoz, egy egész szögletes, iPhone 4-ihlette tokozással párosítva. Amennyiben a 91mobiles forrásai nem tévednek, a 14 Pro 161,6 x 75,3 x 8,7 mm-es méretben érkezik, egy 6,6 hüvelykes 2,5 D-s AMOLED megjelenítővel.

Ami pedig a többi specifikációt illeti, az eddigi híresztelések Snapdragon 8 Gen 3 processzorról, 50 MP-es elsődleges kameraszenzorról és 4860 mAh-s akkumulátorról szólnak. A Xiaomi 14-széria bemutatója e sorok írásakor még nem kapott hivatalos dátumot, de a várakozások szerint október 27-én kerül sor a műsorra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.