Hirdetés

Óriási meglepetéssel készül keddre a Nokia



|

A HMD Global szerint a legjobban várt okostelefon debütál kedden - a tippek szerint a Nokia 9 érkezik.

Hirdetés

A Nokia a Twitteren árulta el, hogy egy keddi rendezvény keretében mutatja be a legjobban várt okostelefonok egyikét. A képen már az van, hogy a legjobban várt okostelefont. A titokzatos készülék a szakértők tippjei szerint az új zászlóshajó lesz, vagyis a Nokia 9. 

Hirdetés

Elvileg a Nokia 9-be a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája kerül majd. Egyes pletykák szerint OLED-kijelzőt kapunk, ebben az esetben viszont nem csak minőségben, de árban is felzárkózik majd a Nokia a Samsunghoz és az Apple-höz. 

Állítólag kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót is kap a készülék. Bár ilyennel szerelt modell már van a piacon, a Nokia készüléke sokat segíthet a technológia terjedésében. 

Egy zászlóshajótól általában kivételes minőségű és képességű kamerát is várnak a vásárlók, így jó kérdés, hogy mit tud majd felmutatni a Nokia. Egy normál dupla hátlapi kamera valószínűleg kevés ahhoz, hogy kitűnjön a mezőnyből. Szerencsére nem kell sokat várni arra, hogy minden kiderüljön: a közel gyári Androiddal szerelt eszköz hamarosan debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.