Hirdetés

Összeállt a Media Markt és a Wolt, hogy akár 2 óra alatt meglegyen a karácsonyi ajándékod



|

A stresszmentes karácsonyi vásárlást élteti a két cég, akik most egyesítették erőiket.

Hirdetés

Világszinten Magyarországon visz először házhoz két óra alatt elektronikai és egyéb termékeket a MediaMarktból a Wolt Drive - olvasható a két vállalat közös közleményében. Céljuk ezzel az, hogy megkönnyítsék a karácsony előtti bevásárlási őrületet, otthonról, kényelmesen és gyorsan lehessen intézni az ajándékok beszerzését.

A Wolt futárai révén gyors kézbesítést biztosító szolgáltatásnak az ígéretek szerint része a valós idejű csomagkövetés és az átlagosan akár egy percen belül választ adó ügyfélszolgálat is. Ezeken kívül a Wolt Drive vállalati felhasználói ügyfeleiknek és partnereiknek is küldhetnek csomagokat a Wolt futárok szolgálatainak igénybevételével.

"A szolgáltatás bevezetése jelentősen leegyszerűsíti a karácsonyi vásárlási rohamot és stresszmentes megoldást kínál azoknak, akik az ünnepi vásárlásaik időben történő kiszállítására vágynak. Az együttműködés nemcsak az e-kereskedelmi ágazatban definiálhatja újra az elvárásokat, hanem országszerte hozzájárul a vásárlók számára a zökkenőmentesebb és élvezetesebb online vásárlás élményéhez is - a karácsonyi szezon után is" - szögezte le Hartyányi Orsolya, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

"A MediaMarkt víziója, hogy technológiai élményt nyújtson egy teljesebb életért. Ezért alkottuk meg az élményelektronika kifejezést, ami a stratégiánk esszenciája. A kiemelkedő ügyfélélményhez elengedhetetlen egy olyan több opciós vásárlási folyamat, amely személyre szabott megoldásokat kínál mind a termékek, mind az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások tekintetében" - mondta el az új szolgáltatás bevezetésének ötletével kapcsolatban Szilágyi Gábor, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatója.

A felhasználók ezen az oldalon tudhatnak meg mindent az ultra gyors kiszállítás részleteit illetően, illetve abban az esetben, ha a rendelésük során a szállítási cím megadása után megjelenik a Wolt Drive mód, akkor egészen biztosan elérhető a szolgáltatás, és már igénybe is vehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.