Hirdetés

Összehajtható mobilként támadhat fel a Motorola RAZR



|

Sok gyártó után a Motorola is fontolgatja az első összehajtható okostelefonját. Érkezik a RAZR méltó utódja?

Hirdetés

2019-ben végre megérkeznek az összehajtható mobilok. Azt nem tudni, hogy a Samsung vagy a Huawei lesz-e az első, de az már tiszta, hogy a Samsung 2000 euró környékén és sorozatgyártásban gondolkozik, a Huawei pedig 1000 euró magasságában, és inkább csak technológiai bemutatóra készül. Összehajtható mobilt fejleszt még a Xiaomi és az LG, de elkezdett rajta gondolkozni a Motorola is. 

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a kagylómobil gondolatát vinnék tovább, ami logikus, hiszen a márka történetében pont a RAZR fliptelefon volt a legsikeresebb. 

Néhány szabadalmi bejegyzésből azért kár lenne túl sokat levonni, de az jól látszik, hogy a Motorola fontolgatja a RAZR méltó utódját. 

A képekből kitűnik, hogy a kijelző hajlításának vannak érdekes kérdései, de azt egyelőre senki nem tudná megmondani, hogyan oldják meg a részleteket a gyakorlatban. A kihívás nagy, valószínűleg számos szokatlan megoldást kell tesztelnie a gyártóknak, és minden bizonnyal több generációba telik, mire a dizájn kiforr. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.