Hirdetés

Összeolvadt a Facebook Messenger és az Instagram üzenetküldője



|

Tudtuk, hogy így lesz, ennek ellenére nagy meglepetésként ért mindenkit, hogy a Facebook tegnap egyesítette a Messengert és az Instagram üzenetküldőjét, egyikből a másikba is lehet már írogatni.

Hirdetés

Rég tudtuk, hogy a Facebook egybe akarja olvasztani a Messenger, a WhatsApp és az Instagram üzenetküldő rendszerét, ami részben most megvalósult. A Facebook szerint Amerikában ötből négy embernek nagyon fontos, hogy ezeken az appokon keresztül tartsa a kapcsolatot a barátokkal és családtagokkal, de háromból egy nem szokott emlékezni, hogy ki milyen appot használ. 

Hirdetés

A Facebook tehát az egyszerűség kedvéért olvasztotta egybe az üzenetküldőket - legalábbis a mostani, hivatalos magyarázat szerint. Az Instagram felhasználói mindenesetre egy ideig kivárhatnak, lehet ugyanis dönteni, hogy valaki igényt tart-e az egységesítésre vagy sem. 

Ezzel egyszerre 10-nél is több új funkciót hoz az egységes üzenetküldőjébe a Facebook, ezek között az eltűnő üzenetekkel. Az Instagram pedig értelemszerűen rengeteg Messenger-funkciót kapott, és az egyik konkrét szolgáltatás használóit úgy is el lehet érni, hogy csak a másik app van nálunk telepítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.